Audycje Radiowe
Witaminy z łąki i lasu - rozmawiamy z Piotrem Ciemnym, autorem książki "Chwasty od kuchni"
czwartek, 27 maj 2021 19:26 / Autor: Beata Okulińska
Beata Okulińska
Nagietek, koniczyna, macierzanka czy bluszczyk kurdybanek - wszystkie te rośliny mogą znależć się na naszych talerzach. Nie tylko dodają potrawom wyjątkowego smaku, ale też dostarczają nam cennych witamin i minerałów. Jak przyrządzać chwasty i rośliny dziko rosnące - o tym pisze Piotr Ciemny w swojej książce "Chwasty od kuchni". Posłuchaj rozmowy z autorem.
NAJNOWSZE
1
W Iłży rycerze staną w szranki
2
84. rocznica śmierci Hubala
3
Na ulicach Kozienic rozkwita nadzieja
4
Rozpoczęła się peregrynacja relikwii bł. Rodzin...
5
Kwadrans dla Pasterza (27 kwietnia 2024)
6
Odwołany spektakl
7
Miłość do Ojczyzny… wyśpiewana i wyrecytowana
8
15 na 15, czyli to będzie jubileuszowa matura w...