Audycje Radiowe
Zdrowie na talerzu, czyli BÓB w roli głównej
czwartek, 07 lipca 2022 16:35 / Autor: Magdalena Gliszczyńska
fot. Magdalena Gliszczyńska/Radio Plus Radom
Magdalena Gliszczyńska
Sezon na BÓB w pełni! Na naszym letnim talerzu też nie mogło zabraknąć tego strączkowego warzywa.
Jakie są jego walory odżywcze, z czym można połączyć bób, jak podawać, jak się zajadać i dlaczego warto? - o tym opowiada Beata Jasińska Trener Odżywiania w audycji "Zdrowie na talerzu". Zapraszamy w każdą wakacyjną środę o 17:45. Rozmawia Magda Gliszczyńska!
NAJNOWSZE
1
Kwadrans dla Pasterza (27 kwietnia 2024)
2
Odwołany spektakl
3
Miłość do Ojczyzny… wyśpiewana i wyrecytowana
4
15 na 15, czyli to będzie jubileuszowa matura w...
5
Radomiak zagra z Zagłębiem Lubin
6
W niedzielę Dzień Pamięci o Majorze Hubalu
7
Trwa rekrutacja do szkół ponadpodstawowych
8
Obchody 20. rocznicy wstąpienia Polski do Unii ...